MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

Doporučujeme

PORADENSTVÍ V OBLASTECH PRACOVNÍ KARIÉRY A REVITALIZACE OSOBNÍ SITUACE VE SPOJITOSTI S TRHEM PRÁCE

Změna - ano či ne, ale hlavně jak. Kde a jak si stojím na trhu práce. Smysl prezentačních materiálů a jak je sestavit. Pocit vyhoření a stagnace. V naší poradně najdete prostor pro rekapitulaci, náhled na vaši situaci a návrhy možností.
Kontakt: simona.dvorakova@argodt.cz, tel: 607945199

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Na jarmarku si vyrobíte draka ze špejlí a papíru či lístečkovou lucerničku

Výtvarný ateliér Malování kreslení zve všechny zájemce na Podzimní tvořivý jarmark, který se koná v jeho prostorách v sobotu 3. listopadu v době od 14

Post

Na Proseku můžete navštívit největší modelové kolejiště velikosti "0" v Česku

Milovníci modelů vláčků by si měli do kalendářů poznamenat, že ve dnech 20. a 22. října a 10. listopadu mají možnost prohlédnout si největší modelové

Post

Botanická zahrada hl. m. Prahy slavnostně zahájila tradiční výstavu pro všechny smysly

Ve čtvrtek 11. října Botanická zahrada hl. m. Prahy slavnostně zahájila tradiční výstavu pro všechny smysly, kterou pořádá už po třiadvacáté.

PARTNEŘI

www.argodt.cz www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz

REKLAMA